dimecres, 5 d’abril del 2017

Visita Xavier Ambròs



  L’autor d'El secret del Cadí, Xavier Ambròs, ha tornat al nostre centre; aquest és el setè any que comptem amb la seva presència. Des d’aquí li volem agrair que curs rere curs contesti totes les qüestions que els nostres alumnes li formulen.

  El secret del Cadí és el llibre que llegeixen els alumnes de 2n d' ESO i  explica la història d’en Marc,  un noi de setze anys,  que viatja a Mèxic amb els seus pares. Allà coincidirà amb en Diego i la Marina, que li faran conèixer l’existència de cultures indígenes antigues i la importància de mantenir el patrimoni cultural. El ritme del viatge es veurà enterbolit per la successió d’uns fets sorprenents, que els joves voldran investigar, i per l’aparició d’un escrit incomprensible amb un dibuix enigmàtic. En Marc demanarà ajuda al seu cosí Pau, que és de vacances a la Cerdanya i que es veurà involucrat en les accions d’uns personatges estranys. Un misteri que va des de Mèxic fins a les terres de la serra del Cadí.

  L’autor  va parlar del llibre i també  va explicar algunes anècdotes simpàtiques que li van passar mentre l’escrivia. Finalment va signar els llibres dels alumnes.
 

   Fins l’any vinent, Xavier!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada