NovetatsSímbol Editors ha publicat l’obra mestra de Roberto Innocenti, una visió moderna i urbana del conte clàssic de Charles Perrault.
“Aquesta història passa en un bosc. Un bosc amb pocs troncs i poques fulles, fet de ciment i totxos”, així comença aquesta versió de la Caputxeta, que ha escrit Aaron Frisch.
Roberto Innocenti signa l’autoria de l’argument i les il·lustracions. El text de Frisch té molta gràcia i no comet els errors d’altres versions de la caputxeta, en què la mare s’adreça a la seva filla dient-li “Escolta, caputxeta…”. Aquí la caputxeta té nom. En l’edició catalana del llibre es diu Mireia.
Les il·lustracions d’Innocenti són extraordinàries, d’un hiperrealisme inusual en àlbums il·lustrats, plens de color i amb una gran profusió de detalls. El llop és un motorista malvat. L’àvia viu en una mena de rulot. El final és feliç, però el recorregut de la petita Mireia per la gran urbs sota la pluja fins arribar a casa l’àvia està plena d’escenes espaordidores.

 

DOS MUERTOS Y PICO 

JOSE RAMON GARCIA , BRUÑO, 2010

En el instituto de Dani alguien desentierra accidentalmente un esqueleto. Según Dani y sus colegas pueden ser los restos de la esposa de don Severo, antiguo director del colegio, de quien se dice que mató a su mujer hace cincuenta años. Pero nadie les hace caso, nadie les toma en serio. Por eso tendrán que investigar por su cuenta para demostrar su acusación. Una novela desternillante que plantea, mediante el humor, una interesante reflexión acerca de la amistad, el amor y otros asuntos. 


Viatge al futur recull  set contes de ciència-ficció. Llegeix-los!


 
Brúixoles que busquen somriures perduts

Albert Espinosa
ROSA DELS VENTS
Any d'edició: 2013

   L'amor vertader, la família, la venjança, les segones oportunitats, la sinceritat... En aquesta nova novel·la, Albert Espinosa ens submergeix en una història emocionant protagonitzada per uns personatges inoblidables que ens faran reflexionar i descobrir el que realment és important a la vida.
Mai no deixaré de cercar el meu arxipèlag de sinceritat...
Vols formar-ne part?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada