Els llibres recomanats

 Lectures per a l'estiu

                                    
La notícia que van donar per la televisió de l ' accident del camió 
d 'en Josep Llop condueix la Júlia, la Juls o la Juliette -com us agradi més- envers el pitjor dels seus malsons. La policia investiga el cas i descobreix que en Josep conduïa sota els efectes de la droga. Però la Júlia no es pot creure aquesta versió. El seu pare, un traficant? Impossible! El pare es guanya la vida viatjant i comprant mercaderies exòtiques. La Júlia decideix dur a terme una investigació paral·lela a la de la policia. Unes cintes de vídeo que en Josep havia enregistrat durant el seu viatge li donen la pista per poder descobrir el que s 'amaga darrere el tràgic succés. Gràcies a la seva voluntat d'esclarir el cas i demostrar la innocència del seu pare, reconstruirà, a poc a poc, les peces del trencaclosques. En aquesta peripècia, però, no estarà sola; comptarà amb l'ajut d'en Blai i el destorb del tinent Vilarassau. En aquesta trepidant història, que té com a escenari el Delta de l'Ebre, la Juls viu una arriscada i perillosa aventura en el tèrbol món de les drogues i el contraban. Una història d ' amistat, de confiança i de valor.Títol: L'ocupant

Argument: Després d'una baralla amb uns companys de l'institut, l'Albert mira d'escapar-se'n i busca refugi a les ruïnes d'una fàbrica. Allà es troba amb un personatge inquietant i deforme que li demanarà ajuda a enfrontar-se a una criatura estranya que sembla viure al soterrani de l'edifici.
La història arrenca a l'àmbit escolar d'un institut, però es va convertint a poc a poc en un relat de realisme màgic, on queden desdibuixats els límits entre la realitat i la fantasia. Una narració intensa que no dóna respir al lector.


Autor: Àngel Burgas
OXFORD UNIVERSITY PRESS             
Col·lecció: L'ARBRE DE LA LECTURA      
Enquadernació: R'ustica
Pàgines: 271
Any d'edició: 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada